Login with Social Profiles

Facebook Google

Existing Account?

TARIFA

LA TEVA CONFIANÇA TÉ PREMI

A BULAGE et posem a la teva disposició tota la nostra plataforma i equip professional per vendre el teu pis a un temps rècord.

PLA PAGAMENT A L'INICI

950€

IVA inclòs

Si confies en nosaltres obtindràs els serveis de bons professionals, però només pagant 950€.

INFORMAT’EN, SENSE EXCLUSIVITAT

SERVEIS AMB LA TARIFA


  • Assessorament personalitzat

  • Valoració pis

  • Difusió en els millors portals immobiliaris

  • Servei fotogràfic professional

  • Filtres de trucades

  • Negociació d'ofertes

  • Accés a la teva àrea privada a Bulage

  • Assessorament legal

  • Sense exclusivitat

ASSESSORAMENT PERSONALITZAT - Des del primer moment anem a aconsellar-te, assessorar-te i et portarem de la mà fins que fem la venda del teu pis.

VALORACIÓ PIS - A BULAGE som experts immobiliaris amb més de 20 anys d’experiència i com a tal coneixem el valor actual segons zones i característiques del teu pis. Però recorda, TU ets el venedor i TU decideixes el preu final.

DIFUSIÓ DE CASA TEVA EN ELS MILLORS PORTALS IMMOBILIARIS - El teu pis actualitzat en els millors portals online, sí, sí... com ho llegeixes, veuran el teu pis a les plataformes de el sector immobiliari més rellevants, gràcies a la inversió que fa BULAGE per posicionar els pisos de els nostres clients.

SERVEI FOTOGRÀFIC - Tot es ven per la vista, per això, un professional prendrà fotos de la teva casa i els traurà el millor partit. Però abans, els nostres experts et aconsellin per a realitzar el millor home staging i que la teva casa rellueixi per sobre de les altres.
Plànol habitatge - Un plànol és la millor forma de donar a conèixer el teu pis. A BULAGE, incloem aquest servei per ajudar a al futur comprador a valorar sense sorpreses.

FILTRES DE TRUCADES - El teu mòbil no traurà fum, a BULAGE ens encarreguem de filtrar a tots els curiosos, immobiliàries molestes, etc... Els nostres contactes seran futurs compradors.

NEGOCIACIÓ D'OFERTES - Els nostres professionals són uns autèntics linxs per negociar, sempre tindràs la tranquil·litat que BULAGE mirarà pels teus interessos.

ACCÉS A LA TEVA ÀREA PRIVADA A BULAGE - Gràcies a la nostra àrea de clients, estaràs sempre informat de tots els moviments que esdevenen a la venda del teu pis.

ASSESSORAMENT LEGAL - Només pensar en paperassa és un mal de cap, oi ?. Doncs tranquil, d'això també ens encarreguem nosaltres, des de l'assistència fins a la creació contractes legals.

SENSE EXCLUSIVITAT - Ets lliure. A BULAGE estem tan segurs de la nostra eficàcia que no t’exigim ni permanència ni exclusivitat, confiem que seràs tu qui no voldrà marxar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar publicitat personalitzada segons la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK Més informació